Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
21 maa. Open dubbel toernooi
5 maa. Racketwissel Woensdagavond
30 jan. 20ste Open dubbel Toernooi
20 dec. Lid worden?
20 dec. Opzeggen lidmaatschap
20 dec. Vrijwilligersregeling
28 jun. Open Zomertoernooi 2016
14 jun. Tennisinstuif
15 maa. Tennisinstuif
15 maa. Nieuwe tennislessen
21 feb. Bardienst
7 feb. Agenda activiteiten 2016
26 jan. Bardienst
21 jan. TV HEYNKENSORT RABOBANK OPEN DUBBEL
4 jan. Inschrijven Bardienst
6 maa. Terug naar huis
18 feb. Contactgegevens
16 aug. Sponsors gezocht TV Heynkensort
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2014-03-22 12.20.07.jpg
2014-03-22 12.19.37.jpg
2014-03-22 12.19.26.jpg
Meest recente foto's
Open dubbel toernooi
 Anissa Krijgh  Open Toernooi  847x gelezen
 
 

Activiteitenprogramma

Vanaf 25 maart is het een week tennissen en gezelligheid tijdens een van de gezelligste tennistoernooien in de regio: TV Heynkensort Open Dubbel Toernnooi.
Naast tennis en avondjes supporteren, ben je vrijdag en zaterdagavond van harte welkom om ook aan onze andere activiteiten deel te nemen en te smullen van de avondmaaltijden die verzorgd worden door restaurant Het Land van Wale.Natuurlijk draait deze week om tennis! Dus dat gaan we volop doen. Met veel inschrijvingen wordt het toernooi nog gezelliger. Hebben jij en je maatje nog niet ingeschreven? Het kan nog even, dus onderneem actie en schrijf je in! Ken je mensen die net gestart zijn en eerste wedstrijdervaring op willen doen? Vertel hen dat we dit jaar voor het eerst een aparte categorie hebben voor speelsterkte 9.


Doe mee met de KNLTB Tennismasterz... Echte tennissers kennen de regels. Ken jij alle spelregels? Weet je het zeker? We dagen je uit! Vrijdagavond bekronen we de spelregelmaster van de week tijdens onze spelregel quiz. Voorbereiden? Dat kan op de spelregelwebsite van de KNLTB: http://tvheynkensort.us10.list-manage1.com/track/click?u=5a64e2d4fba12267c51bb22e5&id=7e4d990677&e=1c7409ffeb.


Wine is fine! Inmiddels vaste prik tijdens ons toernooi: een wijnproeverij door onze eigen huisvinologe Petra van der Wouden. Het verschil tussen wit en rood ziet iedereen, maar proef jij ook de nuances in blend, body en rijping van de selectie toegankelijke wijnen die je geschonken krijgt? Bordeaux, merlot, sauvignon, ripasso en chardonnay... De selectie van wijnen wordt nog gemaakt. Proef, probeer en laat Petra je informeren! Inschrijven kan aan het begin van het toernooi.


Na de wijnproeverij: Feestavond! We verwachten zaterdagavond tijdens het finaleweekend een kantine bomvol mensen die wel van een feestje houden. Let op, echt alleen voor gezellige mensen, dus krabbel het in je agenda en neem je tennismaatje en wat fijne vrienden mee naar onze feestavond!dinsdag 21 maart 2017, 15:59 uur 7 reacties (reageer)
Racketwissel Woensdagavond
 Anissa Krijgh  Activiteiten  428x gelezen
Vernieuwde racketwissel

Sinds 1 februari is de Racketwissel op woensdagavond weer officieel van start gegaan. Om de avond nog spannender te maken is er een puntensysteem ontwikkeld waarbij elk kwartaal 1 winnaar bekend wordt gemaakt. De gene met de meeste punten ontvangt de RacketWisselBokaal en is hier 3 maanden lang de trotse eigenaar van. Een kleine hint: meedoen is belangrijker dan winnen! De tussenstand is terug te vinden op www.racketwissel.nl door in te loggen met gebruikersnaam: bezoeker en wachtwoord: racketwissel Via deze pagina zal ook vermeld worden als de racketwissel niet door gaat. Iedereen is van harte welkom, we beginnen elke woensdag om 19:30 tot ongeveer 21:30.
 

 Groetjes, Charlene en Stefan
 

zondag 5 maart 2017, 16:19 uur 7 reacties (reageer)
20ste Open dubbel Toernooi
 Anissa Krijgh  Open Toernooi  424x gelezen

Beste Tennissers,

Ons 20ste Open Dubbel Toernooi komt er weer aan, speeldata: 25 maart t/m 2 april 2017.

Doe je mee? Er wacht je een feestje!

Trommel je tennismaatjes op en mobiliseer zoveel mogelijk vrienden om in de laatste week van maart mee te spelen in Heinenoord. Tennis, fun en gezelligheid. We're waiting for you.

Ben je, of ken je, mensen die nog niet zo heel lang tennissen, maar zich eerder lieten tegenhouden door een speelcategorie 8? Dit jaar kun je ook meedoen als je speelsterkte 9 hebt in een geheel eigen categorie.

INSCHRIJVEN

Kom lekker ballen en misschien ga je aan het eind van de week wel als winnaar naar huis!

 

 

We kijken uit naar je inschrijving!

Groetjes van de OTC van dit wintertoernooi,

Anissa, Kasper, Eelco, Noeska, Bonnie, Emiel, Petra en Aimee

 

maandag 30 januari 2017, 13:15 uur 1 reactie (reageer)
racketwissel / bedankt Aad
 Bryan Dijk  Activiteiten  287x gelezen
Beste tennisvrienden,

Zoals veel van jullie weten is het al een lange traditie om op de woensdagavonden racketwissel te houden. Nadat Joop van Vugt hier helaas mee gestopt is heeft Aad Marijnen dit voor zijn rekening genomen.

Helaas heeft Aad aangegeven hiermee te willen stoppen. Aad enorm bedankt voor je inspanningen op dit vlak en hebben daarom nog een persoonlijke noot bijgevoegd. Echter, betekent dit wel dat we iemand anders zoeken die dit voor zijn rekening wil nemen. Het overnemen van de racketwissel activiteiten betekent dat je het clubgebouw opent & sluit en daarnaast ervoor zorgt dat iedereen aan het spelen toekomt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via bestuur@tvheynkensort.nl 
 
Zolang er nog niemand gevonden is vragen we leden die woensdagavond de racketwissel willen voortzetten zelf initiatief te nemen om te kunnen spelen en ervoor te zorgen dat alles netjes achter wordt gelaten in het clubgebouw.

Met sportieve groet
Bestuur T.V. Heynkensort

donderdag 5 januari 2017, 21:27 uur


Lid worden?
 Anissa Krijgh  Lidmaatschap  1263x gelezen

Wil je lid worden van onze tennisvereniging vul hier onder bij formulier dan je gegevens in.

Heb je nog vragen, lees dan onze informatiebrief, mocht je nog met vragen zitten, neem dan contact met ons op!

 


Download bestanden
informatiebrief lid worden 87 KB (1199x opgehaald)

Formulieren
Lidmaatschap
dinsdag 20 december 2016, 22:22 uur 1 reactie (reageer)
Opzeggen lidmaatschap
 Anissa Krijgh  Lidmaatschap  365x gelezen
We vinden het jammer dat je op wilt zeggen, maar er zal vast een goede reden zijn :) Mocht je op willen zeggen, hou dan de onderstaande regel aan. Mocht je dit niet op tijd doen dan zul je de contributie van het volledige jaar moeten betalen. 
 
Het lidmaatschap voor het volgende boekjaar dient uiterlijk 30 november van het lopende jaar opgezegd te 
worden bij de ledenadministratie. Te bereiken via ledenadministratie@tvheynkensort.nl
 

dinsdag 20 december 2016, 22:09 uur
Vrijwilligersregeling
 Anissa Krijgh  Lidmaatschap  393x gelezen

Helaas verloopt de invulling van bardiensten de afgelopen jaren erg problematisch met als gevolg dat er regelmatig geen bardienst aanwezig is. Een vervelende situatie voor zowel onze eigen leden als bezoekers van onze vereniging.
 
Wij zijn ons er eveneens van bewust dat het merendeel van de leden de verplichtingen wél nakomt. Dit wordt enorm gewaardeerd. Het is de bedoeling deze groep te laten groeien en deze zoveel mogelijk te ontzien van de te nemen maatregelen. Daarom gelden de volgende regels bij lidmaatschap:

dinsdag 20 december 2016, 21:41 uur
Open Zomertoernooi 2016
 Anissa Krijgh  Open Toernooi  1164x gelezen
Nog zomerser, vrolijker, gezelliger, lekkerder en feestelijker dan je van ons gewend bent. 

Vanaf 16 juli t/m 24 juli staat ons zomerse toernooi weer op het programma. De deelnemers van vorig jaar 

weten inmiddels wel dat wij het zomerse gevoel sterk proberen over te brengen. Dit jaar doen we dat opnieuw, maar dan next level!

Onze banen zijn voorzien van een thema, de Duitse avond is extra aangekleed, zaterdag maakt de band Elswijk er een 

extra groot feest van en de aankleding van ons park is gezelliger dan ooit. Mocht je twijfelen, bekijk dan onze promo https://www.youtube.com/watch?v=Ofvu9QAsa-k.

Natuurlijk wil jij hierbij zijn. Je kunt een plaatsje reserveren op http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=A556676D-6899-4BEC-89FB-D435752DDCA3


Zomerse groet,

Jullie vrienden van het open toernooi


Bastiaan, John, Gert-Jan, Paul, Henry, Jaap, Dieter, Rik en Gino

dinsdag 28 juni 2016, 17:58 uur 2 reacties (reageer)
Tennisinstuif
 Anissa Krijgh  Activiteiten  548x gelezen

Beste Tennissers,

 

Ieder derde weekend van de maand organiseert Tennisschool Mark van der Haven op het tennispark van TV Heynkensort een tennisinstuif. De tennisinstuif is speciaal bedoeld voor iedereen die tennisles volgt bij Tennisschool Mark van der Haven. Ook alle leden van TV Heynkensort zijn van harte welkom op de tennisinstuif. De tennisinstuif is een mooie gelegenheid om u kennis te laten maken met de andere lesnemer en de vereniging. Een beter manier om meer tenniservaring op  te doen kunnen wij ons niet voorstellen!

 

Datum:                                                 zondag 19 juni 2016

Tijd:                                                       09:00 – 11:00 uur

Kosten:                                                €2.50 p.p. (Deelname lesklanten gratis!)

Locatie:                                                TV Heynkensort

 

 

Meld u snel aan via inschrijving@tennisschoolmarkvanderhaven.nl

 

Tot zondag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Mark van der Haven

 

email handtekening

 

 

image003.png@01D1C5B1.25D319D0

dinsdag 14 juni 2016, 20:32 uur 5 reacties (reageer)
Tennisinstuif
 Anissa Krijgh  Tennisschool  741x gelezen

Beste Tennissers, 

 

Iedere 3e zaterdag van de maand organiseert Tennisschool Mark van der Haven op het tennispark van TV Heynkensort een tennisinstuif. De tennisinstuif is speciaal bedoeld voor iedereen die tennisles volgt bij Tennisschool Mark van der Haven. Ook alle leden van TV Heynkensort zijn van harte welkom op de tennisinstuif. De tennisinstuif is een mooie gelegenheid om u kennis te laten maken met de andere lesnemer en de vereniging. Een beter manier om meer tenniservaring op  te doen kunnen wij ons niet voorstellen! Het thema voor aankomend tennisinstuif is: VERSLA HET BALLENKANON MET JE SERVICE!

 

Datum:                                                 zaterdag 19 maart  2016

Tijd:                                                       09:00 – 11:00 uur

Kosten:                                                €2.50 p.p. (Deelname lesklanten gratis!)

Locatie:                                                TV Heynkensort

 

 


 

dinsdag 15 maart 2016, 10:31 uur 1 reactie (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 ADRES EN CONTACT
 Bardiensten
 Bestuur
 Blog
 CHC
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Onderhoudscommissie
 Open Toernooi
 Parktoernooi
 Sponsoring
 Tennisschool
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Heren